Antena Căutare

Un asteroid cât un zgârie nori se îndreaptă spre Pământ. Specialiștii NASA avertizează

O bucata de piatra se indreaptă spre Pamant. Un asteroid se va afla in luna februarie la o distanta mai mare cu 11 ori fata de cea dintre Pamant si Terra. 

Imaginați-vă o bucată de piatră de mărimea unui zgârie-nori, asemănător cu Burj Khalifa, care accelerează prin spațiu cu o viteză de 15 ori mai mai mare decât cea mai rapidă aeronavă din lume. Acum, imaginați-vă că bucata de piatră se înndreaptă spre Pământ. Un asteroid se va afla în luna februarie la o distanță mai mare cu 11 ori față de cea dintre Pământ și Terra.

Oamenii de știință la NASA îl consideră „potențial periculos".

Ne putem aștepta ca Pământul să treacă printr-o epocă de gheață în urma impactului cu un asteroid de această dimensiune, potrivit cercetătorilor. Temperaturile medii din întreaga lume ar scădea cu 8 ° C, iar Pământul ar deveni un loc mult mai întunecat, mai rece și mai uscat.

Dacă ar fi să calculăm cel mai rău scenariu, funinginea lăsată de un astfel de obiect ar rămâne în atmosferă timp de aproximativ 10 ani, iar praful lăsat în urmă ar avea nevoie de șase ani pentru a se stabili înapoi pe Pământ.

Foto: Hubble Space Telescope / ESA

HAI NOROC, HAI NGOC! Deschide bine ochii: tocmai privești un om care nu a mai dormit de 43 de ani. ”Țuica de orez mă mai... Femeia care știe cum arată în Rai! Cum este drumul spre îngeri: „Eu am fost în moarte clinică și am renăscut a doua oară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x