Antena Căutare

Un bărbat a fost arestat de poliție după ce a pus pe Facebook mesajul „Bună dimineața”! Cum a fost posibil așa ceva și ce s-a întâmplat imediat după incident

Un bărbat a fost arestat și a trăit cumplite emoții la scurt timp după ce a publicat pe pagina sa de Facebook un simplu mesaj de „Bună dimineața”! Incidentul a uimit oamenii din întreaga lume și toți se întreabă cum a fost posibil așa ceva!

Un bărbat a fost arestat și a trăit cumplite emoții la scurt timp după ce a publicat pe pagina sa de Facebook un simplu mesaj de „Bună dimineața”! Incidentul a uimit oamenii din întreaga lume și toți se întreabă cum a fost posibil așa ceva!

Palestinianul n-a avut altă intenție ascunsă, ci doar și-a dorit să își salute prietenii virtuali de pe Facebook. Poliția israeliană l-a arestat din greșeală, apoi l-a eliberat. Bărbatul postase pe Facebook ''Bună dimineața'' în arabă și algoritmul rețelei de socializare a tradus eronat mesajul său prin ''Atacați-i'', au precizat duminică reprezentanți ai poliției și ai presei, informează AFP.

Poliția a recunoscut că a arestat din greșeală un palestinian, suspect de incitare la violență, fără să ofere detalii suplimentare.

Potrivit unui articol din cotidianul Haaretz, al cărui conținut nu a fost nici confirmat, nici infirmat de către poliție, palestinianul a publicat o fotografie cu el rezemat de un buldozer în colonia israeliană Beitar Ilit, din Cisiordania ocupată, acolo unde lucrează.

Imaginea era însoțită de sintagma în arabă ''Bună dimineața''. Algoritmul de traducere al Facebook l-a interpretat precum ''atacați-i'' în ebraică și ''faceți-le rău'' în engleză, potrivit Haaretz.

Puștiul din imagine s-a apucat să spele mașina părinților, dar a devenit vedetă pe internet! Ce spectacol uriaș au surprins camerele de supraveghere

Nu se știe cum a fost posibilă o astfel de eroare de traducere, având în vedere lipsa oricărei asemănări aparente între expresia în arabă și traducerea ei în ebraică și în engleză.

Arestarea a avut loc săptămâna trecută, dar bărbatul a fost eliberat câteva ore mai târziu, când poliția și-a dat seama de eroare, potrivit Agerpres.

Lumea științei a fost pusă pe jar de o descoperire uluitoare! Ce s-a găsit în interiorul unor ouă de găină... VIDEO! Bilet de 21.000 dolari, la clasa I! Cum arată un zbor într-un lux greu de închipuit: Nicio legătură cu ce știai d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x