Antena Căutare

Un bărbat a găsit această casă părăsită și a intrat în ea! Imediat a rămas uimit de ce a descoperit

Aventura unui bărbat, Durnse, pare desprinsă din filmele de groază. Fotografiile au fost realizate când bărbatul avea doar 15 ani și, recent, au fost postate pe Facebook.

Aventura unui bărbat, Durnse, pare desprinsă din filmele de groază. Fotografiile au fost realizate când bărbatul avea doar 15 ani și, recent, au fost postate pe Facebook.

Casa misterioasă a fost descoperită în Rolla, Missouri, unde-ți pregătea vacanțele. S-a întâmplat în 2010, într-o zi de iarnă, când a decis să urmeze o potecă lungă, pe care nu mai umblase până atunci.

A zărit casa care părea abandonată şi a decis să o exploreze. Zis și făcut! De cum a intrat, a observat că o parte din lustre erau la locul lor, intacte. Într-un colţ a găsit o sobă uriaşă de metal. S-a uitat în ea, dar nu a văzut nimic ciudat.

În bucătărie, pe rafturile dulapurilor abandonate zăceau căni şi farfurii îngropate sub un maldăr de praf. Totul părea să fi fost părăsit în grabă... "Parcă s-au ridicat brusc şi au ieşit din casă. Zici că s-au ridicat de la masă şi nu s-au mai întors niciodată", a scris bărbatul, pe reţeaua de socializare unde a publicat fotografiile, potrivit realitatea.net.

Pe unul dintre pereţii casei era un tablou a cărui valoare s-ar fi ridicat undeva la 3.000 de dolari. Cine ar fi părăsit un tablou atât de valoros? Doar cineva care a avut un motiv întemeiat pentru a nu se mai întoarce acolo vreodată.

Australia s-a mutat! Unde a ajuns continentul: "Dacă greșești cu 1,5 metri, te poți trezi pe cealaltă parte a drumu... Surpriza de la nuntă. Mirele și-a montat o cameră în ochelari pentru a filma nunta dintr-o altă... perspectivă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x