Antena Căutare

Un bărbat de 35 de ani a făcut tot posibilul pentru a părea cu 25 de ani mai bătrân și femeile au luat-o razna când au văzut cum arată acum!

Un tânăr a reușit să șocheze lumea întreagă după ce a cheluit o adevărată avere ca să pară mai...bătrân! Cum arată acum bărbatul care cucerește toate femeile?

Un tânăr a reușit să șocheze lumea întreagă după ce a cheluit o adevărată avere ca să pară mai...bătrân! Cum arată acum bărbatul care cucerește toate femeile?

Îl cheamă Pavel Ladziak, este antronor personal și special a făcut tot posibilul pentru a părea mult mai bătrân decât este.

Are 35 de ani, dar părul alb îl face să arate de parcă a trecut de mult de 50 de ani!

Corpul bine lucrat la sală, tatuajele, atitudinea și modul în care arată l-au transformat imediat într-o adevărată vedetă pe Instagram, tânărul bucurându-se acum de un număr impresionant de urmăritori. Și desigur, fanele sale îl adoră!

Un american a dat lovitura! Și-a cumpărat o clădire cu doar un dolar și a transformat locul în ceva spectaculos, din care face profit!

Acum, Pavel Ladziak este un model pentru toți cei care și-au dat seama că cel mai important lucru este să te simți bine în propria piele.

Urmărește pozele din galeria foto de mai sus, sigur o să înțelegi de ce domnișoarele îl adoră pe acest bărbat!

Juratul Stephan Pelger la “Descoperă-ţi frumuseţea”: “Vreau ca schimbările să fie radicale”... Avertisment împotriva "roboților ucigași". Mesajul care înspăimântă populația: "Pot fi arme înfiorătoare,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x