Antena Căutare

Un bărbat de 35 de ani a făcut tot posibilul pentru a părea cu 25 de ani mai bătrân și femeile au luat-o razna când au văzut cum arată acum!

Un tânăr a reușit să șocheze lumea întreagă după ce a cheluit o adevărată avere ca să pară mai...bătrân! Cum arată acum bărbatul care cucerește toate femeile?

Un tânăr a reușit să șocheze lumea întreagă după ce a cheluit o adevărată avere ca să pară mai...bătrân! Cum arată acum bărbatul care cucerește toate femeile?

Îl cheamă Pavel Ladziak, este antronor personal și special a făcut tot posibilul pentru a părea mult mai bătrân decât este.

Are 35 de ani, dar părul alb îl face să arate de parcă a trecut de mult de 50 de ani!

Corpul bine lucrat la sală, tatuajele, atitudinea și modul în care arată l-au transformat imediat într-o adevărată vedetă pe Instagram, tânărul bucurându-se acum de un număr impresionant de urmăritori. Și desigur, fanele sale îl adoră!

Un american a dat lovitura! Și-a cumpărat o clădire cu doar un dolar și a transformat locul în ceva spectaculos, din care face profit!

Acum, Pavel Ladziak este un model pentru toți cei care și-au dat seama că cel mai important lucru este să te simți bine în propria piele.

Urmărește pozele din galeria foto de mai sus, sigur o să înțelegi de ce domnișoarele îl adoră pe acest bărbat!

Juratul Stephan Pelger la “Descoperă-ţi frumuseţea”: “Vreau ca schimbările să fie radicale”... Avertisment împotriva "roboților ucigași". Mesajul care înspăimântă populația: "Pot fi arme înfiorătoare,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x