Antena Căutare

Un bărbat de 74 de ani parcurge sute de kilometri, pe jos, pentru a găsi un rinichi sănătos pentru soția bolnavă: "Nu ştiam ce să fac, dar simţeam că nu pot lăsa lucrurile aşa"

Wayne Winters, în vârstă de 74 de ani, a început să bată drumurile din Farr West, Utah, purtând un carton pe corp, pentru soţia sa bolnavă, care a trecut prin cinci transplanturi eşuate de rinichi.

Wayne Winters, în vârstă de 74 de ani, a început să bată drumurile din Farr West, Utah, purtând un carton pe corp, pentru soţia sa bolnavă, care a trecut prin cinci transplanturi eşuate de rinichi.

"Am nevoie de un rinichi pentru soţia mea", a scris bărbatul pe pancarda cu care, zilnic, se plimba pe străzi, în speranţa că îi va reda speranţa de viaţă celei pe care a întâlnit-o, în urmă cu 26 de ani.

Văzându-se neputincios, în fata suferinţei sale, Wayne a hotărât să parcurgă sute de kilometri, pe jos, în sparanta că va găsi un donator pentru iubirea vieţii lui: "Soţia mea face dializa şi este oribil. Nu ştiam ce să fac, dar simţeam că nu pot lăsa lucrurile aşa".

Ora de vârf din trafic este momentul perfect în care bătrânelul încearcă, disperat, să găsească o soluţie. Oameni încetinesc şi îi citesc mesajul: "Nu se pot grăbi spre casă".

În prima zi, deşi a crezut că a găsit un donator potrivit, dezamăgirea a fost cruntă, după ce a aflat că grupa de sânge nu era una compatibilă.

"După ce voi găsi un rinichi bun, îmi voi revedea soţia, sănătoasă, aşa cum era şi înainte, dornică să ajute oamenii", speră bătrânul.

S-a terminat cu trucurile femeilor! Bărbații au acum o aplicație prin care te pot vedea nemachiată!... Cea mai puternică rugăciune! Citește acest psalm și o să vezi ce efecte miraculoase are!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x