Antena Căutare

Un bărbat s-a împiedicat pe stradă de un morman de câlți... Întâi a crezut că e o lână de oaie aruncată, dar după ce a fost la veterinar, totul s-a lămurit!

Un american a  dat pe stradă de câlţii ăştia şi a văzut că se mişcă! Un bărbat care trecea pe o stradă aglomerată din Florida a avut parte de o surpriză plăcută. A văzut nişte câlţi că se mişcă pe marginea drumului. S-a dat jos din maşină şi s-a dus către ei. Când a pus mâna, a rămas uimit să vadă că e vorba de un câine.

Un american a dat pe stradă de câlţii ăştia şi a văzut că se mişcă! Un bărbat care trecea pe o stradă aglomerată din Florida a avut parte de o surpriză plăcută. A văzut nişte câlţi că se mişcă pe marginea drumului. S-a dat jos din maşină şi s-a dus către ei. Când a pus mâna, a rămas uimit să vadă că e vorba de un câine.


Bietul animal nici măcar nu mai vedea pe unde merge. Blana sa era murdară şi încâlcită. Câinele fără adăpost părea că duce o viaţă grea la propriu. Animalul a stat cuminte la mângâiat şi bărbatul a decis că nu îl poate lasă aşa. Salvatorul sau l-a luat în maşină şi l-a dus, în miez de noapte, la un cabinet veterinar.
Bărbatul a postat pe Facebook câteva poze cu animalul. Iubitorii de patrupede au fost impresionați de povestea cățelușului norocos în cele din urmă.

Manevră periculoasă executată în aer! Un pilot de la AirBerlin a vrut să îşi marcheze ultimul zbor pentru compania aeri... Descoperire uimitoare! Mintea umană mai funcționează o perioadă, după moarte: "Pacienții au auzit cum medicii i-au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x