Antena Căutare

Un bărbat și-a cumpărat un dulap vechi, dar a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce se află într-unul dintre sertare!

Un bărbat a decis să cumpere un dulap vechi, dar a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce a găsit într-unul dintre sertare.

Un bărbat a decis să cumpere un dulap vechi, dar a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce a găsit într-unul dintre sertare.

Este povestea Emil Knodell, pasionat de antichități și mare colecționar. A găsit un dulap vechi la un târg din Texas și a zis că merită să-l cumpere.http://a1.ro/news/inedit/un-barbat-sia-cumparat-un-tanc-de-pe-internet-dar-ceea-ce-a-descoperit-inauntru-este-dea-dreptul-fabulos-id653263.html

A dat doar 100 de dolari pe el, adică echivalentul sumei de aproximativ 500 de lei.

Chiar în timp ce căra dulapul în furgonetă, Emil a auzit un sunet straniu. A deschis sertarele să vadă despre ce e vorba și a descoperit un compartiment secret.

Și înăuntru era o adevărată comoară: perle, inele, diamante și bani!

În ciuda acestui fapt, bărbatul a ales să nu păstreze respectivele lucruri, căci a considerat că nu i se cuvin.

Un bărbat și-a cumpărat un tanc de pe internet, dar ceea ce a descoperit înăuntru este de-a dreptul fabulos!

Povestea a devenit imediat virală în toată lumea, căci nu se întâmplă în fiecare zi să cumperi un dulap cu o comoară în el!

Imagini şocante! A intrat în mare să înoate şi s-a trezit într-o baltă de sânge. Mici creaturi marine i-au “mâncat” pici... Nepotul nu reușea să se angajeze, așa că bunica a bătut la ușa unui vecin și lucrurile s-au rezolvat! Ce „magie” a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x