Antena Căutare

Un bărbat și-a luat un complex rezidențial de patru milioane de dolari, dar apoi a decis că nu îl păstrează! Toți au fost uimiți când au aflat ce va face cu el

Un bărbat a reușit să impresioneze întreaga planetă după ce a cumpărat un complex de locuințe în valoare de patru milioane de dolari, pe care apoi a decis că nu îl vinde!

Un bărbat a reușit să impresioneze întreaga planetă după ce a cumpărat un complex de locuințe în valoare de patru milioane de dolari, pe care apoi a decis că nu îl vinde!

Este vorba despre Rick Steves, un scriitor care crede că banii trebuie investiți cu cap. Și pentru el, cea mai bună investiție sunt oamenii.

Așa că a decis să aducă și să găzduiască la el în complex femei și copii din medii defavorizate. Pentru o mamă cu care se confruntă cu probleme financiare, un acoperiș deasupra capului poate schimba cursul vieții.

Rick nu caută să se îmbogățească, ci caută să ajute! Și asta îl face să fie un model de admirat și de urmat pentru întreaga planetă.

Femeile primesc o nouă șansă la viață și pentru bărbatul generos, acest lucru este mai prețios decât banii.

Citește și:

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Cum arată un mozaic din apă! Artistul a folosit 66.000 de pahare pentru a obține uimitorul desen!... Când fiica lui a decis să se mărite, Dave a decis să-și vândă superbul Porsche! Câțiva ani mai târziu a avut parte de o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x