Antena Căutare

Un bărbat și-a strecurat câinele în spital, într-un geamantan, pentru a-i indeplini ultima dorință soției sale. Și acum, când îl vede, animalul încă speră că urmează să o vadă pe mămica lui

Mai avea foarte puţin de trăit, lucru ce l-a determinat pe soțul ei să îi aducă prietenul în spital pentru o ultimă joacă. Deoarece era interzisă prezența animalelor în incinta clădirii, omul a găsit o soluţie, pentru a o face fericită pe soţia sa, în puţinul timp care îi mai rămăsese. A pus câinele într-un geamantan, reușind astfel să îl strecoare în rezerva ei.

Legătura dintre animale și stăpânii lor a fost dintotdeauna specială, chiar și în pragul morții. Acesta este și cazul unei femei aflate pe moarte, a cărei ultimă dorință a fost să-ți redadă câinele.Aceasta era internată în spital, unde a aflat şi vestea teribilă, din partea medicilor.

Mai avea foarte puţin de trăit, lucru ce l-a determinat pe soțul ei să îi aducă prietenul în spital pentru o ultimă joacă. Deoarece era interzisă prezența animalelor în incinta clădirii, omul a găsit o soluţie, pentru a o face fericită pe soţia sa, în puţinul timp care îi mai rămăsese. A pus câinele într-un geamantan, reușind astfel să îl strecoare în rezerva ei.

Prognosticul nu era bun. Putea vorbi, însă nu se mai putea hrăni. Într-un moment în care a reuşit să scoată câteva cuvinte, m-a convins să îi aduc pe furiş câinele în cameră, pentru a o vedea", povesteşte bărbatul.

Câinele celor doi era un Ciobănesc Australian de peste 20 de kilograme, aşa că soţul femeii a fost nevoit să îl ascundă într-un geamantan mare, pentru a reuşi să intre în spital, fără să fie tras la răspundere de cadrele medicale.

Omul a încercat să îşi instruiască bine animalul, povestindu-i că, în condiţiile date, nu vor putea petrece foarte mult timp acolo şi că o va putea vedea şi data viitoare pe mămica lui, fiindu-i teamă că acesta va începe să latre, desconspirându-i.

Dar spre surprinderea lui, animalul a stat liniştit pe tot parcursul "călătoriei". Pentru a nu trezi bănuieli, bărbatul i-a minţit pe angajații spitalului, spunând că îi duce câteva haine soţiei.

"Când am intrat în cameră, soţia mea dormea. Am deschis valiza şi câinele a sărit imediat, direct în pat, strecurându-se uşor la pieptul ei, cu grijă, fără să îi smulgă firele. S-a aşezat în aşa fel încât să o poată privi direct în ochi. Timp de 20 minute, a stat nemişcat, aşteptând să se trezească".

Animalul parcă înţelegea prin ce trece stăpâna lui, având grijă să nu o deranjeze sau să fie desconspirați. Misiunea a fost un succes, bărbatul reuşind să îi aducă pe cei doi împreună.

Cum s-a trezit, a început să o lingă, scâncind uşor, ca şi cum ar fi ştiut că, dacă ar fi lătrat, tot planul s-ar fi dus pe apa Sâmbetei. Soţia mea l-a ţinut în braţe timp de o oră, zâmbind neîncetat. Din păcate, am fost descoperiţi de o asistentă, care a fost atât de impresionată, încât a promis că ne va păstra secretul", povestește acesta.

După doar câteva zile, femeia s-a stins. Îndeplinindu-i ultima dorinţă, bărbatul şi câinele au rămas, pentru totdeauna, cu amintirea acelui moment petrecut împreună, care le reapare în minte de fiecare dată când privesc valiza. Şi acum, când omul o mai foloseşte, câinele crede că urmează să meargă în vizită la mămica lui.

A făcut o plângere către stat şi a primit o GARĂ şi un TREN! Cazul indianului face înconjurul lumii... Sirenele chiar există și merg la școală! Cum arată locul ce promite curioșilor senzații speciale?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x