Antena Căutare

Un bebeluș a fost ţinut cu forţa în pântecele mamei, pentru a nu se naște. Asistentele l-au împins înapoi

În 2014, Carolina Malatesta, o femeie însărcinată, din Alabama, a ales spitalul Brookwood pentru a aduce pe lume cel de-al patrulea copil, însă  atrăt o devărată dramă.

În 2014, Carolina Malatesta, o femeie însărcinată, din Alabama, a ales spitalul Brookwood pentru a aduce pe lume cel de-al patrulea copil, însă atrăt o devărată dramă.

Copilul a venit pe lume un pic mai devreme decât se aștepta, iar în acel moment medicul care trebuia să o asiste nu era de gardă. Asistentele medicale au forțat-o să stea pe spate.

Apoi, în loc să i se permită copilului să se nască, au încercat să îl împingă înapoi pentru ca medicul de gardă să reușească să ajungă, relatează publicaţia Distractify, potrivit e-sanatate.md.

Doctorul a preluat nașterea, în șase minute, iar copilul s-a născut sănătos, dar mama s-a ales cu nevralgia nervului pudendal din cauza intervenției traumatizante la care a fost supusă.

Carolina Malatesta și soțul ei J.T. au decis să se adreseze în instanță şi au primit o despăgubire în valoare de 16 milioane de dolari.

STUDIU. O piesă interpretată de Justin Bieber, printre cele mai enervante zgomote din lume. Melodia asta chiar îi scoate... ”Dacă mâine ar fi ultima zi din viața voastră, pe cine ați vrea să executați?" Întrebarea pusă de o profesoară a de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x