Antena Căutare

„Ne pregăteam să îi spunem adio, când a avut loc o minune”. Un bebeluș de mărimea unei seringi sfidează moartea. Galerie foto

Un bebeluș de mărimea unei seringi, născut după 23 de săptămâni de sarcină, sfidează moartea, deși medicii care s-au ocupat de el la naștere au spus că șansele lui de supraviețuire erau de una la un milion.

Un bebeluș de mărimea unei seringi, născut după 23 de săptămâni de sarcină, sfidează moartea, deși medicii care s-au ocupat de el la naștere au spus că șansele lui de supraviețuire erau de una la un milion.

Părinții bebelușului, Hanna Rose, în vârstă de 25 de ani, și Daniel Bownes, în vârstă de 27 de ani, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, au fost avertizați de cinci ori de medici că micuțul nu va supraviețui.

Bebelușul, din Nottinghamshire, cântărea doar 700 de grame la naștere și măsura la fel cât un ac lung ori cât o seringă.

Însă, după 26 de săptămâni petrecute în spital, bebelușul de mărimea unei seringi a fost trimis acasă. „Este un miracol că a supraviețuit. Suntem binecuvântați în fiecare zi de prezența lui”, au spus părinții bebelușului.

„Ne pregăteam să îi spunem adio, când a avut loc o minune”. Un bebeluș de mărimea unei seringi sfidează moartea. Galerie foto

Sarcină fără complicații și naștere surprinzătoare

Mama lui a avut o sarcină normală, fără complicații. Însă, în cea de-a 23-a săptămână de sarcină, ea a început să simtă dureri de spate.

„Am fost la spital și acolo un medic mi-a spus că am intrat în travaliu. Am fost devastată. Eram sigură că George nu va trăi. A fost operat imediat de urgență. Nici nu îl puteam atinge, pentru că s-a născut cu piele transparentă”, a povestit mama bebelușului.

Copilul s-a născut cu un ficat inflamat, iar în intervenția necesară a piedut 40% din sângele din corpul lui cât o seringă.

În urma intervenției, bebelușul a luptat de patru ori cu septicemia și meningita, deteminându-i pe părinții lui și pe medici să își piardă speranța.

„Ne pregăteam să îi spunem adio, când a avut loc o minune”. Un bebeluș de mărimea unei seringi sfidează moartea. Galerie foto

Lupta nu s-a terminat, dar părinții bebelușului sunt optimiști

„La un moment dat, medicii ne-au spus că mai avem doar câteva ore la dispoziție cu fiul nostru. A venit preotul și l-a binecuvântat. Însă, în timp ce îi citeam, starea lui s-a îmbunătățit. A fost uimitor”, au povestit părinții micuțului.

În prezent, bebelușul cântărește 2,7 kilograme și depinde de un aparat de oxigen. Micuțul va suferi o intervenție la inimă, iar părinții lui strâng fonduri pentru fizioterapia ce îi este necesară, după ce 75% din cerebelul copilului a avut de suferit.

„Până acum, le-a demonstrat tuturor că nu au dreptate, iar noi credem că el va continua să facă acest lucru, iar cu ajutorul de care are nevoie, va învinge”, au mai spus părinții bebelușului.

Felicitări romantice de Valentine's Day. Cele mai frumoase imagini pe care să le trimiți de Ziua Îndrăgostiților... VIDEO. Comoara găsită la anticariat! Cum s-a îmbogățit un american peste noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x