Antena Căutare

Un călugăr sfidează legile FIRII! Puterea lui i-a lăsat pe toți cu gurile căscate! Uite ce s-a întâmplat când au vrut să-i bage bormașina în cap! (VIDEO)

Un bărbat din China a reușit să îi lase pe toți cu gurile căscate atunci când a demonstrat ce abilități ieșite din comun are.

Un bărbat din China a reușit să îi lase pe toți cu gurile căscate atunci când a demonstrat ce abilități ieșite din comun are.

Zhao Rui este un călugăr shaolin cu o putere incredibilă, deși are doar 24 de ani. Acesta poate să îndoaie o bară de metal folosindu-și gâtul și poate să stea pe sulițe în timp ce se sparg pietre pe el.

Recent, acesta a fost filmat în timp ce i se băga o bormașină în cap. Clipul video cu uimitoarea putere a călugărului shaolin a devenit viral în toată lumea.

O femeie a plâns de FERICIRE când a găsit pe mașină MESAJUL unui străin! „Nu pot să cred că cineva este dispus să facă a... Muncea peste program și făcea totul ca la carte! Motivul pentru care l-au concediat este ȘOCANT! „Mi-au zis că sunt prea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x