Antena Căutare

Un copil cade de la etaj, ziua în amiaza mare, și este prins de un grup de necunoscuți. Tensiunea crește pe măsură ce băiețelul este pe cale să plonjeze. Inevitabilul se produce! (VIDEO)

Imagini rare, dar cât se poate de reale. Un copilaş plonjează de la fereastra apartamentului în care locuieşte, iar norocul lui este că cineva, din faţa blocului, apucă să-l observe.

Imagini rare, dar cât se poate de reale. Un copilaş plonjează de la fereastra apartamentului în care locuieşte, iar norocul lui este că cineva, din faţa blocului, apucă să-l observe.

Mai mulţi bărbaţi se adună şi încearcă să se încadreze în perimetrul în care copilul ar urma să cadă. Oamenii aşteaptă cu mâinile întinse, iar tensiunea creşte pe măsură ce micuţul se mişca ameninţător.

În cele din urmă, inevitabilul se produce. Copilul scapă teafăr şi nevătămat, după ce bărbaţii reuşesc să îl prindă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O mamă și o fiică au fost colege de facultate și lumea a crezut că sunt surori! Una e mai frumoasă decât cealaltă! Cum a... Acesta este viralul momentului! Milioane de oameni au urmărit fascinați ce animal traversează un râu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x