Antena Căutare

Un cuplu a adoptat o fetiță abandonată într-o gară! Surpriza a fost uriașă atunci când au adus-o acasă și au observat ce secret ascunde!

 Un cuplu a trecut prin multe încercări atunci când și-a pierdut unul dintre copii. Și ca fiul cel mare să nu rămână singur, cei doi au decis să adopte o fetiță din China.

Un cuplu a trecut prin multe încercări atunci când și-a pierdut unul dintre copii. Și ca fiul cel mare să nu rămână singur, cei doi au decis să adopte o fetiță din China.

Este povestea lui Chuck și a soției sale, Kim Walker. Nu au mai stat pe gânduri și au adoptat o fetiță, pe care au numit-o Kaitlin.

Apoi au auzit de situația critică a orfanilor din China și atunci și-au dat seama că este cazul să adopte un suflet de acolo, o fetiță. Abandonată într-o gară la doar o lună de la naștere, copila a primit astfel o nouă șansă la viață.

Mackenzie a ajuns într-o casă plină de căldură și de iubire și s-a adaptat imediat. Doar că părinții au observat ceva: de fiecare dată când ceasul începea să cânte, fetița (pe care au numit-o Mackenzie) reproducea sunetele întocmai!

"Aici am bătut două cancere, aici m-am întors să muncesc!" Zi de zi, Montana învaţă alţii copii să învingă boala!

„Oriunde mergeam ea reproducea sunetele din jur. Și tot ceea ce făcea trebuia să aibă muzică”, au declarat părinții.

Timpul a trecut și Mackenzie a fost încurajată să cânte din ce în ce mai multe și mai bine. Așa a ajuns să ia lecții și să se șlefuiască.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A lansat chiar și un album în preajma adolescenței și are sute de mii de urmăritori pe YouTube!

Chiar dacă a fost abandonată, fetiței i s-a oferit o nouă șansă la viață și acum își bucură părinții cu merite din ce în ce mai mari.

Oja semipermanentă: Manichiura la moda în sezonul de toamnă-iarnă 2017-2018... Rusoaica Ekaterina Lisina, femeia cu cele mai lungi și sexy picioare din lume : „Cel mai complicat este în avion!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x