Antena Căutare

Un francez și-a dat firma în judecată pentru că nu avea ce face la serviciu: „Îmi era rușine să iau bani degeaba"

Ai citit perfect! Există și astfel de cazuri. Un fost director de la o companie de parfumuri din Franța a început un proces împotriva firmei la care lucra de 8 ani.

Ai citit perfect! Există și astfel de cazuri. Un fost director de la o companie de parfumuri din Franța a început un proces împotriva firmei la care lucra de 8 ani. La sfârșitul lunii septembrie 2014, Frederic Desnard a fost dat afară, scrie L’Express.

Acesta spune că, începând din 2010, firma “l-a distrus”, dându-i doar de sarcini mărunte, plictisitoare și stresante, deoarece departamentul pe care îl conducea fusese restructurat, relatează infoalret.ro.

“Eram deprimat, îmi era rușine să iau bani fără să fac nimic”, afirmă Desnard, care spune că stresul și lipsă oricărui stimul intelectual i-au produs probleme grave de sănătate, inclusiv un atac de epilepsie în timp ce era la volan din cauza căruia a făcut un accidente de mașină.

Fostul manager cere daune de 150.000 de euro pentru ceea ce el numește “bore-out” – o afecțiune profesională nerecunoscuta în Franța.

Ții telefonul în buzunar? Nu mai face asta niciodată. S-ar putea să regreți... A vrut să facă o omletă, dar în ou a găsit ceva inexplicabil: "Nu am văzut niciodată aşa ceva"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x