Antena Căutare

Un roman nevazator va ajunge pe bicicleta la Londra!

Un barbat nevazator este pe cale sa plece intr-o calatorie la care s-ar incumeta putini oameni fara probleme de sanatate. Are de gand sa mearga la Jocurile Olimpice, impreuna cu un prieten, pe bicicleta. Trebuie sa parcurga 2000 de kilometri, dar asta nu-i sperie.

Faptul ca nu poate vedea nu il impiedica pe Florin Georgescu sa viseze, si sa-si transforme visele in realitate. Nicio provocare nu e prea mare pentru el. Nici macar o calatorie de 2000 de kilometri, pe doua roti. Va merge impreuna cu prietenul sau cel mai bun, Alex, pe bicicleta la Olimpiada.

"Este legitim si firesc sa iti doresti sa fi prezent la cel mai mare eveniment sportiv din lume, pe anul acesta, astfel incat ne-am hotarat sa luam in piept aceasta distanta, de la Arad, la Londra", a spus Florin Georgescu.

"Pe bicicleta merg de aproximativ 3 ani, cu Alex". Stie ca aceasta calatorie va fi un test pentru relatia lor de prietenie.

"Ma astept la greutati destul de semnificative, pe care o sa le intampinam. Probabil ca vor fi intre noi si mici frictiuni, ca le zic asa", a marturisit Florin.

Cei doi si-au propus sa parcurga in jur de 120 de kilometri pe zi. Astfel vor reusi sa ajunga de la Arad la Londra in numai 20 de zile, cand vor incepe Jocurile Olimpice.

Pe drum vor fi insotiti de alti doi prieteni, intr-o duba. Acestia le vor cara echipamentul si vor posta pe internet fotografii si filme din timpul calatoriei.

Cei interesati pot vedea pe site-ul vezidincolodelimite.ro peripetiile prin care vor trece Florin si Alex.

Marea Britanie a publicat o serie de documente despre existenta OZN-urilor... O comoara arheologica a fost descoperita la cetatea medievala din Baia Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x