Antena Căutare

Un puști de doar șase ani face o avere de 11 milioane de dolari pe an! Cum a reușit copilul să se îmbogățească?

Un puști de doar șase ani a devenit milionar peste noapte după ce a transformat pasiunea pentru jucării într-o afacere colosală!

Un puști de doar șase ani a devenit milionar peste noapte după ce a transformat pasiunea pentru jucării într-o afacere colosală!

Aceasta este incredibila poveste a lui Ryan, care la doar șase a decis să se apuce de afaceri. Acum câștigă în jur de 11 milioane de dolari pe an!

Mai mult decât atât, a fost desemnat unul dintre cei mai bine plătiți utilizatori de YouTube! Care este afacerea puștiului?

S-a apucat să facă recenzii filmate la tot felul de jucării de pe piață și să publice clipurile video pe YouTube. Familia lui Ryan este extrem de mândră, mai ales că puștiul are acum mai bine de zece milioane de fani online și o avere uriașă.

Horoscopul banilor pe luna decembrie! Acestea sunt zodiile care au portofelul plin de sărbători!

Afacerea a pornit când băiatul avea doar trei ani și acum totul s-a transformat în ceva extrem de serios.

Ce face familia cu atâtea milioane de dolari? Păstrează o parte pentru studiile lui Ryan și restul de bani merg către un fond de investiții.

O adolescentă de 14 ani a murit în somn după ce și-a lăsat telefonul la încărcat pe marginea patului! Ce semn a ignorat... Horoscopul zilei de 12 decembrie! Zodia care va întoarce banii cu lopata azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x