Antena Căutare

Un român a inventat maşina legală de făcut bani!

"Stoarce" averi din bănci fără să încalce vreo lege. Doar prin rotunjirea schimbului valutar făcut cu tranzacţii online. Cu efort minim, clienţii băncii îşi pot umfla conturile cu zeci de mii de euro în fiecare an.


"Stoarce" averi din bănci fără să încalce vreo lege. Doar prin rotunjirea schimbului valutar făcut cu tranzacţii online. Cu efort minim, clienţii băncii îşi pot umfla conturile cu zeci de mii de euro în fiecare an.

Nu vă speriaţi, veţi înţelege imediat. La prima vedere, avem cuvinte complicate, dar corect şi o aglomerare de fire puse haotic pe o minitastatură. Ce spune şi ce are în faţă Adrian Furtună este însă o maşină reală de făcut bani. Dispozitivul stoarce bani de la bănci în timpul tranzacţiilor online. Exploatează rotunjirea schimbului valutar în favoarea clienţilor. “Pentru o obţine o sumă de bani rezonabilă, ar trebui să fie făcute de ordinul a mii de tranzacţii. Teoretic, este o funcţionalitate care este pusă la dispoziţie de către bancă”, a explicat inventatorul Adrian Furtună.

Cu alte cuvinte, e legal. Şi se pot obţine sume importante de la birou şi transferând bani dintr-un cont într-altul. Cu două condiţii: cel care operează să fie client al băncii şi să aibă cel puţin două conturi în monede diferite.

Implică, în schimb, timp. Putem face o tranzacţie în şase secunde. Şi avem nevoie de o zi întreagă să obţinem 25.000 de euro la sfârşitul anului.

Maşina de "stors" bani a fost inventată în doar două săptămâni de Adrian Furtună, un tânăr cercetător în securitate IT de la o importantă firmă de consultanţă din Bucureşti. A costat doar 200 de euro.

Adrian are temele făcute: spune că sistemele online de la cel puţin cinci bănci din România ar putea fi ceda în faţa invenţiei sale.

Vezi edițiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Fidel Castro şi Che Guevara, personaje de joc video... Calendarul care te scoală din morţi! Campanie inedită a unei firme de pompe funebre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x