Antena Căutare

Un soț i-a donat soției sale un rinichi de Ziua Îndrăgostiților: ”Când vezi că femeia pe care o iubești moare puțin câte puțin, n-ai cum să stai pe gânduri!”

Dacă unele cupluri s-au întrecut în a-și face cadouri care mai de care mai scumpe de Ziua Îndrăgostiților, un bărbat i-a donat soției sale un rinichi, pentru a-i salva viața. 

Un soț i-a donat soției sale un rinichi de Ziua Îndrăgostiților: ”Când vezi că femeia pe care o iubești moare puțin câte puțin, n-ai cum să stai pe gânduri!”
Un soț i-a donat soției sale un rinichi de Ziua Îndrăgostiților

Leigh Anstey, din Queensland, a mărturisit că nu s-a gândit de două ori atunci când a aflat că este compatibil cu soția lui, Taylor, așa că decizia de a-i dona un rinichi a fost foarte ușor de luat.

Când vezi că femeia pe care o iubești moare puțin câte puțin, nu ai cum să te gândești prea mult.”, a spus el, potrivit Daily Mail.

Nina s-a îndrăgostit de un bărbat condamnat la 23 de ani de închisoare și n-a putut să-l lase: ”Suntem căsătoriți și ne vedem în fiecare weekend!”

Femeia s-a confruntat cu probleme ale rinichilor după ce a fost otrăvită în urmă cu 30 de ani, într-o fermă. Starea ei de sănătate, însă, s-a înrăutățit anul trecut, când a fost infectată cu virusul Influenza, fiind obligată să facă dializă.

”Sunt atât de norocoasă, omul pe care-l iubesc a fost compatibil și din acest punct de vedere. A fost o ușurare pentru noi. M-am bucurat foarte mult și îi sunt recunoscătoare.”, a povestit femeia.

Dragoste în vremea coronavirusului! Cea mai tristă nuntă! Cum și-au spus „da” un mire și o mireasă! Video

Acum, cei doi se bucură din plin de fiecare moment petrecut împreună și au decis să-și spună povestea pentru a încuraja și alți oameni să devină donatori de organe.

Un pui de elefant albinos, salvat din capcana unui braconier... Ce s-a întâmplat între Vulpița și Viorel după plecarea de la ”Acces Direct”. La asta nu se aștepta nimeni, iar imaginile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x