Antena Căutare

Un tânăr a trecut prin clipe de coșmar după ce țigara electronică i-a explodat în față!

Un tânăr a trecut prin clipe de coșmar după ce țigara electronică pe care o fuma i-a explodat în față, lăsându-l cu răni extrem de grave.

Un tânăr a trecut prin clipe de coșmar după ce țigara electronică pe care o fuma i-a explodat în față, lăsându-l cu răni extrem de grave.

Andrew Hall de 30 de ani a trăit o experiență terifiantă după ce o țigară electronică i-a explodat în față, rănindu-l grav.

Imaginile surprinse de bărbat demonstrează că explozia a fost atât de mare, încât o parte din chiuvetă s-a spart.

Omul s-a ales cu arsuri de gradul trei și cu șapte dinți lipsă. Incidentul s-a petrecut la un an de când Andrew a început să fumeze țigară electronică și spune acum că dorește să trage un semnal de alarmă cu privire la calitatea dispozitivelor pe care oamenii le aleg pentru a fuma.

Horoscopul banilor pe luna decembrie! Acestea sunt zodiile care au portofelul plin de sărbători!

Așa cum era de așteptat, incidentul a stârnit o adevărată controversă în mediul online. Deocamdată nu se cunoaște exact cauza exploziei.

Horoscopul banilor pe luna decembrie! Acestea sunt zodiile care au portofelul plin de sărbători!... Logodnica a vrut să-i arate o poză cu ea din copilărie, dar surpriza a fost una uriașă! Ce a văzut bărbatul în fotografi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x