Antena Căutare

Un tânăr celebru din China a murit după ce a căzut de la etajul 62 în timp ce se fotografia. Strângea bani pentru a-și scăpa familia de sărăcie

Un tânăr din China, cunoscut pe rețelele de socializare pentru fotografiile în ipostaze periculoase, a căzut de la etajul 62. El realiza un clip promoțional în momentul în care a alunat de pe un zgârie-nori.

Un tânăr din China, cunoscut pe rețelele de socializare pentru fotografiile în ipostaze periculoase, a căzut de la etajul 62. El realiza un clip promoțional în momentul în care a alunat de pe un zgârie-nori.

Wu Yongning avea 26 de ani și era celebru în mediul online pentru materialele pe care le realiza la zeci de metri înălțime fără echipament de protecție.

Băiatul urma să primească 11,200 de lire sterline pentru clipul la care lucra în momentul în care a alunecat de pe Centrul Huayuan Hua. Își întreținea familia prin activitățile sale extreme.

Foto: Telegraph

HOROSCOPUL DRAGOSTEI. Cupidon e pe poziții! O zodie e pe cale să-și găsească jumătatea... Și-a rupt implantul mamar pentru că a căzut pe un trotuar prost întreținut. Bine că primarul este soțul ei și a primit d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x