Antena Căutare

Un tip GENIAL reproduce coloana sonoră și efectele din celebrul joc Super Mario. Totul se petrece LIVE, în timpul jocului. Așa ceva nu ați văzut niciodată!

Când ai un asemenea talent, jos pălăria! Un bărbat reproduce perfect tema jocului Super Mario și fiecare efect. Însă, şi mai interesant este faptul că totul se întâmplă în timp real.

Când ai un asemenea talent, jos pălăria! Un bărbat reproduce perfect tema jocului Super Mario și fiecare efect. Însă şi mai interesant este faptul că totul se întâmplă în timp real.

Cineva se joacă, iar el reproduce fiecare sunet la pian. Ce poate fi mai tare de atât? Vă spunem noi, e greu de luat o asemenea decizie. Ne-a lăsat extrem de impresionaţi.

Rar îţi este dat să vezi aşa ceva. Omul ăsta este pur şi simplu genial!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O tânără era atât de beată încât a intrat în casa unor străini! Ceea ce a urmat i-a oripilat pe toți!... 2017 se anunță a fi "anul fără vară"! Specialiștii avertizează: ”Catastrofa este una iminentă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x