Antena Căutare

Unul dintre MARILE SECRETE ale omenirii a fost dezvăluit! Iată ce înseamnă 666! Te vei CUTREMURA când vei afla

Numărul 666 e cunoscut drept „numărul bestiei” în Noul Testament, iar în teoriile conspirației, adepții se referă adesea la el și ca numărul Antihristului

Numărul 666 e cunoscut drept „numărul bestiei” în Noul Testament, iar în teoriile conspirației, adepții se referă adesea la el și ca numărul Antihristului.

Și totuși, băieții de la Numberphile au încercat să găsească o explicație ceva mai logică pentru numărul care dă emoții oamenilor de 2.000 de ani. 666 nu are proprietăți matematice remarcabile, dar dacă aruncăm o privire către originile lui, arată ceva interesant despre felul în care Biblia a fost scrisă. Aparent, viziunea apocaliptică nu e singura de luat în seamă.

Practic, 666 e folosit drept un cod nu tocmai subtil, mai ales pentru literații din perioada redactării Noului Testament. Textul a fost scris inițial în greaca veche, care, după cum probabil știe toată lumea, folosea numere scrise ca litere. La fel stau lucrurile și în cazul ebraicii, cealaltă limbă principală de scriere a Bibliei. Prin urmare, fiecare cuvânt avea și o semnificație numerică.

Vezi semnificația reală a numărului 666

Cazul care a șocat o lume întreagă! O familie și-a căsătorit fiul mort, iar petrecerea a costat 25.000 de euro. Cum arat... Zodia care adoră să-și schimbe des partenerii ca pe șosete! Oare ești tu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x