Antena Căutare

Vă amintiţi de rochia aurie cu dungi albe sau albastră cu dungi negre? Imaginea care a împărțit internetul în două. Ce culoare au ADIDAŞII?

Internetul a fost împărțit în două tabere de culoareaunor pantofi sport, imagine ce funcționează ca un experiment de percepere accidentală a unei culori. După vâlva creată pe reţelele de socializare cu  rochia aurie  cu dungi albe sau albastră cu dungi negre, internauții au o nouă dilemă.

Internetul a fost împărțit în două tabere de culoareaunor pantofi sport, imagine ce funcționează ca un experiment de percepere accidentală a unei culori. După vâlva creată pe reţelele de socializare cu rochia aurie cu dungi albe sau albastră cu dungi negre, internauții au o nouă dilemă.

De data asta, o studentă din Spania a lansat o nouă provocare. Tânăra a postat o imagine cu o pereche de adidași care a devenit repede virală şi a împărţit internetul în două.

Ce culoare au adidașii? este întrebarea fetei. Turcoaz/gri, răspund majoritatea, pe când alții spun că sunt roz/alb. Urmărind cu atenţie clipul, veţi afla şi răspunsul corect, unul surprinzător, cum altfel!

Horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie 2017. Gemenii se ocupă de sănătate iar Taurii au noroc în iubire... Cum iți poate fi furată mașina în 60 de secunde. Un bărbat a rămas fără autoturismul de 50.000 de euro, proaspăt achiziț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x