Antena Căutare

Valentine`s Day, prilejul inedit de a-ți afișa sentimentele față de aleasa ta

Din Orientul Mijlociu și până în Africa, poposind și pe meleagurile insulelor Britanice sau pe la noi, Valentine`s Day este o sărbătoare făcută atât pentru tinerii îndrăgostiți cât și pentru cuplurile consacrate care vor să-și fortifice relația de parteneriat.

Sărbătorită în data de 14 Februarie, această zi trebuie să fie de departe specială, încununată în jurul unui ritual romantic, ipostază în care te delectezi cu activități precum programarea la un restaurant cu specific sau după caz achiziționarea de cadouri cu o simbologie profundă.

Imaginația poate transforma Valentine`s Day într-o sărbătoare duală

Te-ai gândit că această zi poate fi o ocazie perfectă pentru a-ți cere în căsătorie partenera? Dacă desfășurarea activităților din ultima perioada calendaristică ți-au clarificat faptul că ea este aleasa, tot ce îți rămâne este să alegi inelul de logodnă potrivit, care să încununeze un asemenea eveniment, însă de multe ori această activitate de selecție poate crea ceva derută.

Inelul de logodnă, proiectat pentru a simboliza tainele iubirii

Dacă ești alături de o femeie care emană o personalitate puternică, alegerea unui inel de logodnă potrivit poate fi de departe o provocare pentru tine, întrucât standardele ei ridicate nu vor putea fi satisfăcute oricum.

În acest caz, Bijuteria La Rosa își propune să fie cu un pas înainte, oferind la cerere atât produse personalizate cât și proiectate special pentru a întâmpina un asemenea eveniment, indiferent de tabieturile partenerului tău.

O bijuterie făcută pentru rigorile vremurilor actuale

Calitatea diamantelor, evidențierea unor gravuri pe cinste, adăugarea de sidefuri sau perle în structura unor inele de logodnă este de departe o activitate ce îmbină profesionalismul, cu tehnica și imaginația, acolo unde La Rosa se identifică cu o selecție de bijuterii ajungând în jurul cifrei de 3000 exemplare, făcute special pentru toate vârstele, preferințele sau contextele.

Ideile tale pot fi puse în valoare la nivelul unor ateliere sofisticate

Dacă cochetezi cu ideea de lux, extravaganță și bun gust, de departe ai făcut numeroase căutări înainte și cu siguranță te-ai lăsat sfătuit de apropiați cu privire la inelul de logodnă pe care vrei să îl achiziționezi.

Dacă până acum magazinele din orașul tău nu au fost suficient de pregătite să ia în calcul o comandă personalizată, noi venim și îți spunem că tradiția, materialul de lucru și calitatea tehnicienilor ne atestă pentru a întocmi verighete și gravuri personalizate, totul pentru a obține cele mai reușite texturi din materiale prețioase sau semiprețioase.

În prezent, o serie de bijuterii pot acapara întru totul, acestea fiind inspirate din arta egipteană sau cea a orientului mijlociu, având o amplă simbologie, dar și o frumusețe aparte.

Dacă vrei să nu lași nici un detaliu la voia întâmplării, te invităm să faci un tur virtual la nivelul magazinului virtual pentru a vedea actualitatea modelelor propuse, dar și alte servicii la cerere, precum și mărimile disponibile sau varietatea de colecții.

Un portofoliu numeros ce cuprinde verighete de aur 14K, 18K sau platină

Pentru a diversifica gama de modele existentă în stoc, La Rosa are o serie de parteneriate cu diferite magazine emblematice din țară, totul conducând la un singur scop, acela de a te ajuta pe tine să faci o alegere inspirată.

Diamantele prezente în structura verighetelor au un coeficient de puritate ridicat, iar fiecare prototip este însoțit de un certificat care să-i ateste originalitatea și materialul de confecționare.

Servicii de plată adaptate la orice context

Pentru a te ajuta să primești modelul dorit, această bijuterie îți pune la dispoziție să întocmești plata atât cash, cât și cu ajutorul unui card.

Pentru iubitorii de bijuterii care nu dispun de suficiente resurse financiare nu trebuie să existe griji, deoarece pentru aceștia este pregătit special serviciul de plată în rate astfel încât să poată achiziționa modelul dorit oricând.

Superstiții de Ziua Îndrăgostiților!! Ce NU este bine să-i oferi iubitului sau iubitei tale de Valentine's Day: Aduce ce... Nu stai bine cu banii de Ziua Îndrăgostiților? Acesta e cadoul perfect, ce te scoate din bucluc! Ai nevoie de un borcan ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x