Antena Căutare

Valentine's Day te-a prins pe picior greșit? Aici găsești cele mai frumoase mesaje pentru persoana iubită. Romantic sau amuzant?

Daca Valentine's Day te-a luat prin surprindere și te-a prins pe picior greșit, noi ți-am pregătit o serie de mesaje dragute, romantice dar si amuzante pentru a-ti declara dragostea pentru cel/cea pe care îl/o iubești.

Daca Valentine's Day te-a luat prin surprindere și te-a prins pe picior greșit, noi ți-am pregătit o serie de mesaje dragute, romantice dar si amuzante pentru a-ti declara dragostea pentru cel/cea pe care îl/o iubești.

Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc! (Liviu Rebreanu)

Identitatea fatală a îndrăgostitului nu-i nimic altceva decât: Sunt cel care aşteaptă! (Ronald Barthes)

Sunt clipe de nedefinit acelea în care două suflete îşi vorbesc într-o limbă ce nu poate fi înţeleasă decât de ele, când tace tot ce-i omenesc, iar ele se unesc tainic pentru viaţa acestei lumi. (Victor Hugo)

Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii cădeau uşor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi şi, chiar dacă soarta ne va despărţi, iubirea noastră va sta acolo sus, scrisă într-o stea.

Oricât de speciale ar fi cuvintele, nici măcar nu pot începe să-ţi spună despre toata dragostea pe care ţi-o port în suflet.

Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seama ce mult însemni pentru mine!

Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tau, te-aş strânge în braţe şi aş spune "Uite: asta".

Mesaje amuzante de Ziua Îndrăgostiţilor:

Subsemnata, adică eu, declar că din accidentul de ciocnire pe care l-am avut când te-am cunoscut m-am ales cu inima frântă şi am rămas privind în gol cu ochii căzuţi în gură. Ca urmare a acestui accident m-am îndragostit total şi iremediabil de tine. Te iubesc!

Mi-e frică să merg cu maşina când sunt cu tine. Pentru că alături de tine sunt beat de fericire şi ar putea să-mi ia permisul.

Telefonul meu funcţionează cu dragoste. De când te-am cunoscut nu s-a oprit niciodată.

Sursa: descopera.ro

Cum arată ”dovezile de dragoste” ale starurilor tale preferate! Selena Gomez, cea mai frumoasă supriză din partea lui Ju... Iubirea face lumea mai frumoasă. 400 de oameni au spus "DA" în acelaşi timp! Cuplurile din Mexic care s-au căs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x