Antena Căutare

Vei plânge și tu! Mai ceva ca în filme! Un veteran de război și-a regăsit marea iubire după 70 de ani

Un veteran de război american, în vârstă de 93 de ani, şi-a regăsit marea iubire, o britanică pe care a cunoscut-o în timpul războiului, după mai bine de 70 de ani.

Un veteran de război american, în vârstă de 93 de ani, şi-a regăsit marea iubire, o britanică pe care a cunoscut-o în timpul războiului, după mai bine de 70 de ani.

Norwood Thomas şi Joyce Morris şi-au zâmbit larg la ora reîntâlnirii. Apoi s-au îmbrăţişat strâns, ca doi oameni ce nu s-au mai văzut de multă vreme. Foarte multă vreme. Cei doi nu mai ştiau nimic unul de celălalt de peste 7 decenii. Timpul nu a şters însă din memoria niciunuia amintirea primei întâlniri.
Se întâmpla în 1944. Norwood avea atunci 21 de ani iar Joyce 17.
Soldatul american şi frumoasa britanică s-au întâlnit câteva luni apoi, el a fost trimis în Normandia chiar înainte de finalul Războiului. Tinerii şi-au scris o perioadă, iar Norwood îşi aminteşte chiar că i-a scris fetei să meargă în SUA, să se căsătorească. Cumva, nu este clar cum, tânăra Joyce a interpretat greşit scrisoarea şi a crezut că el a trădat-o, aşa că nu i-a mai răspuns.
Tot Joyce este însă cea care a reluat legătura după ce i-a văzut numele iubitului din tinereţe într-un articol despre veteranii de război. A scris la redacţie, iar prima întâlnire a avut loc pe skype. Acum, cei doi sunt hotărâţi însă să îşi petreacă împreună anii pe care îi mai au de trăit. Soţia lui Norwood a murit în 2001, iar Joyce este divorţată. Cei doi s-au reîntâlnit zilele trecute în Australia, unde femeia locuieşte acum, împreună cu copiii.
Știm că te va roade curiozitatea! Tastează CODUL PIN INVERS la bancomat! Iată ce se va întâmpla... O studentă la medicină a ajuns direct pe patul de spital după o vizită la salonul de înfrumuseţare. Ce a păţit fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x