Antena Căutare

VIDEO: Alina Eremia, mai sinceră ca niciodată. A făcut sau nu dragoste în piscină?

Frumoasa Alina Eremia a răspuns la câteva întrebări-fulger la rubrica „Am!/N-am!” din „Neatza cu Răzvan și Dani”

VIDEO: Alina Eremia, mai sinceră ca niciodată. A făcut sau nu dragoste în piscină?
Alina Eremia | Facebook

Frumoasa Alina Eremia a răspuns la câteva întrebări-fulger la rubrica „Am!/N-am!” din „Neatza cu Răzvan și Dani”. Răzvan a vrut să afle mai multe detalii inedite din viața artistei.

Extrem de sinceră, cântăreața a recunoscut că a fost o fetiță grăsuță în copilărie, că s-a uitat în repetate rânduri la Titanic, de fiecare dată sfârșind în lacrimi. Studenta Alina a avut ca fiecare, restanțe, și cum prietenii ei sunt „cu inimă mare”, a mers la întâlniri aranjate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cuminte din fire, artista a recunoscut că nu e atrasă și nu a fost cucerită de vreo persoană de același sex, ba, mai mult, nu a făcut dragoste în piscină.

CITEȘTE ȘI: Alina Eremia - schimbare radicală de look! Fanii sunt înnebuniți: „Ești ilegal de frumoasă!”

Alina Eremia a făcut senzație la "Te cunosc de undeva!", iar acum va face parte din juriul emisiunii "Next Star", alături de Pepe, Dorian Popa şi CRBL.

Tanti Anica, la 107 ani: „Tai singură lemne și mă urc pe scaun să iau mămăliga de pe sobă!”... Nu e în Coreea de Nord, ci într-un stat democratic! Orașul în care este interzisă folosirea telefoanelor mobile şi a int...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x