Antena Căutare

VIDEO: Cel mai tare sunet din lume! A aruncat o piatră într-un lac îngheţat. Ce s-a întâmplat după l-a lăsat fără cuvinte

Într-un moment de plictiseală, fără să vrea, un american a dat peste un sunet special, unic, pe care nu l-a mai auzit niciodată.

Într-un moment de plictiseală, fără să vrea, un american a dat peste un sunet special, unic, pe care nu l-a mai auzit niciodată.

Cum a făcut? A aruncat o piatră într-un lac îngheţat, dorind să obţină efectul de "broască". Dar în loc să facă asta, a descoperit un mic "secret" al naturii. Zgomotul scos de piatră în momentul în care loveşte gheaţa este surprinzător: seamănă cu ciripitul unei păsări.

Videoclipul a adunat aproape cinci milioane de vizualizări în doar trei zile de când a apărut pe Internet, precum şi sute de mii de comentarii din partea oamenilor.

Fecioarele sunt foarte norocoase! Horoscopul pentru weekend, cu astrologul Camelia Pătrăşcanu... S-a dus la doctor pentru o intervenţie banală, dar când s-a trezit din anestezie a avut parte de un şoc! "Este inad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x