Antena Căutare

VIDEO de senzație! Nu vor bani, nu întind mâna, doar cântă! Un cuplu de români interpretează o melodie de la BUG Mafia, în stilul propriu, la metroul din Londra

Doi tineri fac senzație pe internet. Un duet de voci, pe o melodie a trupei ”BUG Mafia”, răsună într-un metrou din Anglia. Scena s-a petrecut recent, la Londra, a fost urcată pe YouTube și e pe cale să devină viral.

Doi tineri fac senzație pe internet. Un duet de voci, pe o melodie a trupei ”BUG Mafia”, răsună într-un metrou din Anglia.

Scena s-a petrecut recent, la Londra, a fost urcată pe YouTube și e pe cale să devină viral. Nu știm cum îi cheamă, însă par a fi de nivelul artiștilor internațional, judecând după felul în care se aude duetul. Românește cântă, cu forță în voce și, parcă, având mândria de a fi români într-o țară străină.

FOTO: Nu şi-a mai spălat şi curăţat maşina de ANI BUNI, iar acum vrea s-o vândă! Ce au putut găsi în interior... Semnele clare că eşti BLESTEMAT! Soluţiile care te ajută să scapi de blesteme. Dumnezeule, se transmit peste generaţii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x