Antena Căutare

VIDEO! Descoperire șocantă făcută de un cuplu! Vecinul urca în podul casei lor în fiecare seară și îi urmărea în intimitate

Doi tineri din Statele Unite ale Americii, Jerome și Ashley, soț și soție, au trăit spaima vieții după ce seri la rând auzeau zgomote venite din podul casei. 

Doi tineri din Statele Unite ale Americii, Jerome și Ashley, soț și soție, au trăit spaima vieții după ce seri la rând auzeau zgomote venite din podul casei.

Potrivit Daily Mail, totul a ieșit la iveală după ce aceștia au instalat o cameră de supraveghere, întrucât nimic nu părea să fie în neregulă la fața locului.

Înregistrările au arătat cum, seară de seară, unul dintre vecini se strecura în podul casei și îi urmărea pe Jerome și Ashley în intimitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cuplul a reclamat întâmplarea la poliție și, pe baza înregistrărilor, acesta a fost reținut, mai scrie sursa citată. În ciuda imaginilor, bărbatul nu a recunoscut fapta și urmează să fie adus în fața unui judecător.

Cum arată viaţa intimă a siamezilor. Dezvăluirile unui doctor: "Nu simt la fel de mult"... Idee GENIALĂ! Cum au decis autorităţile să menţină atenţia şoferilor pe una dintre cele mai lungi şosele drepte din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x