Antena Căutare

VIDEO EMOȚIONANT: O fetiță s-a deghizat într-un copil bogat și apoi într-un copil al străzii. Reacția unui bărbat a făcut-o să izbucnească în lacrimi - VIDEO

Experimentul a scos la iveală o latură urâtă a oamenilor. Micuța actriță Anano, în vârstă de 6 ani, a decis să se îmbrace, prima dată, ca o fetiță bogată, după care și-a schimbat hainele cu cele ale unui copil sărac.Totul pentru a surprinde reactia celor din jur. 

Experimentul a scos la iveală o latură urâtă a oamenilor. Micuța actriță Anano, în vârstă de 6 ani, a decis să se îmbrace, prima dată, ca o fetiță bogată, după care și-a schimbat hainele cu cele ale unui copil sărac.Totul pentru a surprinde reactia celor din jur.

În primul caz, trecătorii s-au oprit, văzând-o pe fetiță așteptând pe marginea drumului, și au întrebat-o câți ani are, dacă s-a rătăcit și unde locuiește. Însă, după ce a aceasta și-a schimbat îmbrăcămintea, reacția oamenilor nu a mai fost aceeași, trecând nepăsători.

Realizat de UNICEF, clipul video demonstrează cum sărăcia poate afecta șansa copiilor la viață. Experimentul social a luat sfârșit în momentul în care un bărbat, dintr-un resturant, i-a spus lui Anano să plece de lângă el, cea mică izbucnind în lacrimi.

Sloganul campaniei exprimă un adevăr asupra căruia oamenii ar trebui să reflecteze mai mult: "Schimbarea începe când alegi să îți pese".

Cel mai gras copil din lume a intrat la dietă. Are 10 ani, peste 190 de kilograme și a renunțat la școală din cauza greu... Cel mai tare TEST! 90% dintre cei care au încercat nu au reuşit! Tu găseşti toate cuvintele scrise în această imagine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x