Antena Căutare

VIDEO EMOȚIONANT PÂNĂ LA LACRIMI! Două bunicuțe văd, pentru prima oară în viață, marea! ”Doamne, unde se termină apa asta?”

Cecilia, de 80 de ani, și Almudena, de 55, din Numancia de la Sagra, Toledo, Spania, nu au văzut, niciodată, în a lor viață, marea. Deloc! Realizatorii emisiunii ”El Hormiguero”, de la Antena 3, le-au făcut o surpriză și le-au dus la Alicante, pe malul Mediteranei. Imaginile-s montate ca de premiul Oscar, iar reacțiile celor două femei, emoționante!

Cecilia, de 80 de ani, și Almudena, de 55, din Numancia de la Sagra, Toledo, Spania, nu au văzut, niciodată, în a lor viață, marea. Deloc! Realizatorii emisiunii ”El Hormiguero”, de la Antena 3, le-au făcut o surpriză și le-au dus la Alicante, pe malul Mediteranei. Imaginile-s montate ca pentru premiul Oscar, iar reacțiile celor două femei, emoționante!

Cecilia are 80 de ani. Bunicuță din Numancia de la Sagra, un orășel spaniol liniștit. Până la vârsta asta n-a văzut, niciodată, marea. Almudena, de 55, la fel. Realizatorii emisiunii ”El Hormiguero” (Mușuroiul) au căutat, două luni, în Spania, pe cineva care să nu fi simțit emoțiile piciorului desculț pus pe nisip.

Le-au găsit! Le-au luat pe cele două femei și le-au dus la Alicante, la Mediterană. Nimic nu a fost aranjat. Reacțiile femeilor? Emoționante!

Nu vei ghici niciodată ce vârstă are această fetiță! Copila pare bebeluș, dar e mai mare decât crezi... Cum deschizi sticla de vin folosind o simplă...cheie! Trucul acesta te scapă de bătăi de cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x