Antena Căutare

VIDEO: MAGIA din deşert! Ce a apărut în mijlocul CELUI MAI USCAT loc de pe PLANETĂ

În mijlocul unuia dintre cele mai aride locuri din lume, deșertul din sud-vestul Peru, se află o micuță oază cu copaci luxurianți, 96 de locuitori și o lagună despre care se spune că are proprietăți curative

În mijlocul unuia dintre cele mai aride locuri din lume, deșertul din sud-vestul Peru, se află o micuță oază cu copaci luxurianți, 96 de locuitori și o lagună despre care se spune că are proprietăți curative, scrie Daily Mail.

Satul magic se numește Huacachina și a fost construit în mijlocul unei lagune, care a transformat satul într-o destinație populară pentru turiști.

Lacul este natural, dar există o legendă care spune că o tânără prințesă se scălda în lac fiind descoperită de un vânător. Fata a fugit, lăsând în urmă un lacul și se spune că mantia ei a creat dunele de nisip din jur.

Paradisul Huacachina este situat la 4 kilometri de Ica, un fost oraș colonial spaniol situat la granițele deșertului. Când ajungeți la "Oasis of America" sunteți întâmpinați de hoteluri rustice, magazine ciudate și chiar o bibliotecă.

VEZI VIDEO PE JURNALUL.RO

Ți se face pielea de găină! Părinții au înlemnit când și-au privit copilul atacat de fantomă! (VIDEO)... „Dumnezeule, cum ai reușit?” Era dependentă de cartofi și mânca jumătate de TONĂ pe an! Uite cum arată acum femeia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x