Antena Căutare

VIDEO! Mama i-a murit de cancer, iar fratele e bolnav și el! La nouă ani, Sofia a acceptat să-și taie părul pentru a-l dona bolnavilor

O cheamă Sofia Smith, are nouă și e o fetiță dulce, cu părul blond, care a trecut dintr-o dramă.  Pe când avea doar patru ani, mama sa a murit de cancer, lăsând-o în graja tatălui și a frățiorului mai mare. Doar că suferința familiei lor nu avea să se oprească, scrie publicația cbc.ca.

O cheamă Sofia Smith, are nouă și e o fetiță dulce, cu părul blond, care a trecut dintr-o dramă. Pe când avea doar patru ani, mama sa a murit de cancer, lăsând-o în graja tatălui și a frățiorului mai mare. Doar că suferința familiei lor nu avea să se oprească, scrie publicația cbc.ca.

La cinci ani după ce a rămas orfană, Sofia a aflat că și fratele ei, de 14 ani, suferă de aceeași boală, fiind diagnosticat cu limfom, a altă formă de cancer: "Când l-am auzit pe Rand spunând că are cancer, nu mi-a plăcut sunetul. Așa că m-am gândit, bine, există ceva ce pot face?”, a spus Sofia.

Așa că a decis să-l ajute și a început să se implice în evenimente de solidaritate cu bolnavii de cancer. Astfel, alături de alți aproximativ 70 de oameni, Sofia a făcut un gest uimitor: a renunțat la pletele sale blonde și le-a donat în scop caritabil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sofia a plâns în timp ce părul ei lung a căzut pe podea. Dar n-a regretat gestul: Mă face să mă simt bine, pentru că o fac pentru un om pe care-l iubesc cu adevărat, frățiorul meu", a mărturisit Sofia Smith.

De la începutul anului trecut, după ce a aflat de boala fratelui său, Sofia a strâns mai mult de 20.000 de dolari pentru ”Kids Cancer Care”, un centrul destinat copiilor diagnosticați cu cancer.

Acum, Rand, fratele Sofiei, este supun ședințelor de chimioterapie, iar medicii sunt optimiști, deși urmează o lungă bătălie pentru viață.

Peste 1.000 de oameni au văzut ciudata creatură marină. Oamenii de ştiinţă, noi DEZVĂLUIRI despre MONSTRUL din Loch Nes... Imagini șocante, într-un spital. Medicul cântă și dansează cu bisturiul în mână, în timp ce pacientul este deschis, pe m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x