VIDEO: Nici moartea n-a putut să stea în calea dorinţei sale de a fi mireasă! O femeie s-a căsătorit cu iubitul mort, iar imaginile macabre au făcut furori

 

Nan Thippharat, o femeie din Thailanda, a şocat o lume întreagă după ce a decis să se căsătorească cu iubitul ei, care se stinsese în urma unui atac de cord.

S-au văzut, s-au plăcut şi au început o poveste de iubire frumoasă, dar care s-a terminat brusc şi într-un mod cumplit. Pentru că n-a putut să accepte faptul că iubitul ei s-a stins înainte de a-i îndeplini visul de a deveni mireasă, Nan a îmbrăcat rochia albă.

Extrem de îndurerată şi cu lacrimi în ochi, aceasta s-a măritat cu bărbatul care-i promisese o nuntă ca-n poveşti. Astfel, în cadrul unei ceremonii macabre, aceasta s-a căsătorit cu bărbatul care-i fusese alături ani de zile. Mai mult de atât, momentul a fost imortalizat şi a făcut furori pe reţelele de socializare.

"Am visat la nunta noastră. Mi-am imaginat mâinile noastre împreunându-se. Odihneşte-te în pace. Te iubesc, Fiat. Vreau să ştii că visul nostru a devenit realitate", a scris ea în descrierea imaginilor postate pe Facebook.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti