Antena Căutare

VIDEO: Poveste BULVERSANTĂ! Iată ce a făcut un tânăr pentru a învinge CANCERUL! Transformarea este uimitoare

Până în vara anului 2010, Zach Zeiler era un adolescent normal, dornic să se distreze şi să-şi trăiască viaţa din plin. Soarta, însă, i-a dat o lovitură grea, dar a reuşit să învingă.

VIDEO: Poveste BULVERSANTĂ! Iată ce a făcut un tânăr pentru a învinge CANCERUL! Transformarea este uimitoare Galerie
Aşa arăta Zach Zeiler, pe patul de spital, când cântărea 44 de kg

Până în vara anului 2010, Zach Zeiler era un adolescent normal, dornic să se distreze şi să-şi trăiască viaţa din plin. Soarta, însă, i-a dat o lovitură grea, dar a reuşit să învingă.

Avea 15 ani când a fost diagnosticat cu Limfomul Hodgkin, o formă de cancer a sistemului limfatic. Ajunsese să cântărească doar 44 de kilograme, iar starea sa de sănătate era critică. A început chimioterapia şi se simţea din ce în ce mai rău. Şi-a dat seama că trebuie să facă ceva neapărat, aşa că a decis să meargă la sală. Asta avea să-l salveze de la moarte.

"Am început să fac antrenament, să ridic greutăţi, ştiam că mă ajută să îmi recapăt greutatea şi să nu mai am un aspect de om bolnav. Toată frustrarea mea a fost canalizată în sport, iar acest lucru m-a salvat", povesteşte Zach.

După cinci ani în care s-a luptat cu boala şi a făcut zeci de tratamente, americanul a reuşit să o învingă. A dat dovadă de o putere psihică uriaşă, de multă voinţă şi ambiţie, iar transformarea prin care a trecut este incredibilă.

Ziua în care te-ai născut spune multe despre personalitatea ta! Ştiai toate lucrurile astea?... Zece MILIOANE de oameni au plâns când au văzut asta! O femeie stă non-stop lângă un copac! Motivul este tulburător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x