Antena Căutare

VIDEO / Situație inexplicabilă, la Iași! Un bărbat a atins moaștele Sfintei Parascheva și a început să urle ca din gură de șarpe. Credincioșii îl priveau șocați și îi făceau cruce

Câteva mii de pelerini au asistat, marți dimineată, la procesiunea scoaterii raclei cu moaștele Sfintei Cuvioasei Parascheva din Catedrală Mitropolitană din Iași, acestea fiind depuse într-un baldachin în curtea lăcasului de cult. 

Câteva mii de pelerini au asistat, marți dimineată, la procesiunea scoaterii raclei cu moaștele Sfintei Cuvioasei Parascheva din Catedrală Mitropolitană din Iași, acestea fiind depuse într-un baldachin în curtea lăcasului de cult.

Seară a venit cu un incident mai puțin obișnuit. In jurul orei 22.30, un bărbat care a atins și sărutat moaștele sfintei, a avut un comportament cel puțin bizar. Omul a început să țipe cu disperare, iar credincioșii nu știau ce să-i facă pentru a-l calma. O doamnă, în speranța că va reuși să îl liniștească, i-a făcut cruce.

Reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei susțin că puterea Sfintei Parascheva și credința îi ajută pe oameni să treacă peste momente de acest gen.

Un tânăr a văzut viitorul omenirii și are un mesaj terifiant pentru planetă! Ce a profețit acesta pentru anul 2018 îți d... IMAGINI ȘOCANTE. Ce a pățit o femeie în momentul în care a refuzat să îi dea bani UNEI CERȘETOARE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x