Antena Căutare

Vine SFÂRŞITUL LUMII!? Scenarii sumbre pentru viitorul omenirii! Ce se va întâmpla în scurt timp ar putea "rade" milioane de oameni!

Schimbările climatice ce vor avea loc în următorii ani ar putea afecta grav omenirea, avertizează Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), într-un raport publicat miercuri.

Schimbările climatice ce vor avea loc în următorii ani ar putea afecta grav omenirea, avertizează Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), într-un raport publicat miercuri.

Modificarea climei ar putea provoca numeroase boli grave, printre care malaria, diaree, malnutriţia, ce ar duce, anual, la peste 250.000 de decese începând cu anul 2030.

Printre altele, în raportul OMS se arată că schimbarea climei va conduce la creşterea cheltuielilor directe pentru domeniul sănătății de două până la patru miliarde de dolari pe an din prezent până în 2030.

”Dovezile sunt de necontestat: schimbările climei amenință sănătatea oamenilor”, a afirmat directorul general al OMS, Margaret Chan, miercuri, în deschiderea unei conferințe de trei zile organizate la Geneva, la care iau parte peste 300 de experți.

De asemenea, la ora actuală, omenirea este ameninţată de poluare, care în fiecare an determină şapte milioane de decese, astfel că specialiştii OMS promovează intens programele de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră.

O femeie a trăit clipe de groază: 5.000 de viespi s-au ”culcat” în patul ei!... Ai avea curaj să mergi aici? Un templu invadat de şobolani, o atracţie turistică fabuloasă pentru milioane de oameni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x