Antena Căutare

VIRAL! Reacția unei australience fierbinți atunci când vede pentru prima dată zăpadă: între lacrimi de bucurie, dârdâit de frig și uimire

Ceva ce nu înseamnă nimic pentru unii, poate fi ceva cu adevărat fascinant pentru alţii. Toţi am văzut zăpada şi magia sărbătorilor de iarnă. Această fata din  Australia nu a văzut zăpadă niciodată în viaţa ei.

Cu lacrimi în ochi de bucurie și uimire, o tânără de o frumusețe răpitoare din Australia s-a bucurat ca un copil atunci când a văzut pentru prima dată zăpadă!

Ceva ce nu înseamnă nimic pentru unii, poate fi ceva cu adevărat fascinant pentru alţii. Mai ales pentru noi, românii, în aceste zile, când stratul de zăpadă a ajuns și la jumătate de metru, ba chiar un metru! Această fata din Australia nu a văzut zăpadă niciodată în viaţa ei.

Reacţia de fericire pe are a avut-o atunci când a văzut zăpada ne face să înţelegem cât de mult trebuie să ne bucurăm de lucrurile simple din jurul nostru.

Între lacrimi de bucurie, dârdâit de frig și uimire, frumoasa cu ochii azurii a exclamat: „O, Dumnezeule, zăpadăăăăăăăăăăăăă!”. Minunea s-a petrecut deparrte de Australia, în Detroit.

"Cine nu va curăța zăpada nu va avea lumină electrică". Ordonanța Prefecturii Poliției Capitalei, 1945. Amenzi... Este și mămică și bunică pentru aceeași fetiță! Prima femeie care şi-a născut propria nepoată. Cum a fost posibil?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x