Antena Căutare

VIRAL! Un câine înfometat, plin de coji și răni, incapabil să se miște este salvat în ultima clipă de la moarte! Atunci când dragostea face minuni...

Se spune că un câine poate fi cel mai bun prieten al omului... Din păcate, de multe ori, reversul nu este valabil...  Povestea unui patruped abandonat pe o stradă din India este de-a dreptul emoționantă, iar transformarea lui a impresionat pe internauți.

Se spune că un câine poate fi cel mai bun prieten al omului... Din păcate, de multe ori, reversul nu este valabil... Povestea unui patruped abandonat pe o stradă din India este de-a dreptul emoționantă, iar transformarea lui a impresionat pe internauți.

După ce a fost abandonat, într-o stare extrem de gravă, câinele era atât de slăbit, deshidratat și înfometat, încât nu mai avea putere nici măcar să se miște. Pielea îi era carne vie, iar blana îi căzuse. A fost salvat în ultimul moment de o organizație de salvare a animalelor, iar transformarea lui de-a lungul a nici două săptămâni este de-a dreptul uimitoare. Salvatorii l-au dus de urgență la veterinar și, după multă îngrijire de specialitate, câinele și-a revenit.

Clipul cu transformarea uimitoare a patrupedului au ajuns pe internet și au devenit imediat virale.

Nu-i așa că ți-au dat și ție lacrimile?

Horoscopul zilei! Scorpionii vor face schimbări importante în relaţiile sentimentale... Cel mai mare show aerian al anului aduce, la Băneasa, piloţi şi paraşutişti din zece ţări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x