Antena Căutare

VIRALUL VISCOLULUI din 2017. La drum, cu voioșie: Pentru că a nins în tren, mai mulți tineri au făcut om de zăpadă pe ruta Iași - Timișoara!

CFR Călători anuntă că 80 de trenuri sunt anulate miercuri în sudul şi estul ţării. Compania încearcă să menţină deschisă legătura feroviară dintre Bucureşti şi Constanţa, unul dintre cele mai afectate județe din pricina vremii și își invită călătorii ca înainte de a pleca spre gări să consulte LISTA trenurilor anulate.

CFR Călători anuntă că 80 de trenuri sunt anulate miercuri în sudul şi estul ţării.

Compania încearcă să menţină deschisă legătura feroviară dintre Bucureşti şi Constanţa, unul dintre cele mai afectate județe din pricina vremii și își invită călătorii ca înainte de a pleca spre gări să consulte LISTA trenurilor anulate.

În tot acest timp, cei care au reușit totuși să prindă un tren care circulă, se pot considera fericiți. Teoretic! Mai mulți tineri care circulau pe ruta Iași - Timișoara au postat pe internet o imagine care a devenit VIRALĂ. Motivul?

Condițiile din tren le-au permis călătorilor să se simtă ca în mijlocul zăpezii, putând chiar să construiască un om de zăpadă pe coridor. Imaginea a stârnit comentarii acide.

Sexy Fachira s-a jucat cu focul în sutien, la -10 grade Celsius... Un asteroid a trecut extrem de aproape de Pământ, fără să ne dăm seama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x