Antena Căutare

Wakeboarding - sporturi extreme pe malul lacului Mogosoaia!

Iubitorii de sporturi nautice din Bucuresti s-au adunat, ieri, pe malul lacului Mogosoaia. Acolo a fost inaugurat un centru de agrement, iar cativa profesionisti din Marea Britanie au practicat, in premiera la noi, wakeboarding-ul. Salturile spectaculoase, dar si foarte riscante, i-au convins pe multi ca sportul merita macar o incercare.

Sistemul pentru practicarea acestui sport este foarte usor de montat si nici nu implica prea multe cheltuieli. Avantajul wakeboarding-ului este ca presupune lipsa unei barci care sa te traga in apa. Chiar si asa, pe placa de weakboarding poti atinge viteza de 40 de km/h. Practicantii au nevoie de mult curaj, dar si de cateva cunostinte tehnice, iar profesionistii sunt deja obisnuiti cu accidentele.

Pretul unei astfel de distractii este de 20 de euro. Noul complex pune la dispozitia clientilor si echipamentul complet. Si copiii pot practica acest sport, insa nu inainte sa mearga la cateva cursuri de instruire.

Foto: digamemallorca.com

Afla ce inseamna munca din spatele meseriei de designer!... Ce-ar fi facut Regele Elvis daca n-ar fi plecat acum 35 de ani?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x