Antena Căutare

Adevărul despre topul ţărilor cu cele mai frumoase femei din lume! Pe ce loc se află România

România a fost nominalizată de către un important expert mondial al turismului medical și consultant de asistență medicală, dr. Prem Jagyasi, între 19 țări în care vizitatorii pot vedea cele mai frumoase femei din lume.

Adevărul despre topul ţărilor cu cele mai frumoase femei din lume! Pe ce loc se află România Galerie
| www.people.com

România a fost nominalizată de către un important expert mondial al turismului medical și consultant de asistență medicală, dr. Prem Jagyasi, între 19 țări în care vizitatorii pot vedea cele mai frumoase femei din lume.

Dr. Prem a publicat pe site-ul celebrului său ghid turistic "Dr Prem's Travel and Tourism Guide" articolul cu titlul "Țările pe care le puteți vizita pentru a vedea cele mai frumoase femei din lume". El a făcut remarca potrivit căreia țările cu cele mai frumoase femei din lume au fost puse în acest ghid într-o ordine aleatorie și a comentat că "fiecare femeie este frumoasă, indiferent de țara în care trăiește". Expertul a precizat, totodată, că va respecta opinia oricui percepe frumusețea în mod diferit.

Site-ul său de călătorie și ghidul de turism au enumerat în această listă Ucraina, Suedia, Thailanda, Bulgaria, Rusia, Olanda, Liban, Polonia, India, Brazilia, Italia, Canada, Serbia, Coreea de Sud, Croația, Columbia, Argentina, Etiopia, România.

Femeile din România au fost descrise în acest ghid ca fiind elegante, cultivate, harnice, cu atitudine pozitivă, înțelegătoare, feminine și promotoare ale valorilor tradiționale, având tot ceea ce un bărbat caută când își alege o soție. Ele sunt recunoscute pentru inteligența lor nativă și pentru faptul că acordă prioritate în viață culturii și dezvoltării personale, mai scrie dr. Prem, potrivit agerpres.ro.

În ceea ce privește Ucraina, enumerată prima în această listă, el a scris că cele mai bune locuri din țară pentru a surprinde adevărata frumusețe a femeilor sunt Kiev, Odesa și litoralul Mării Negre.

Suedia este considerată țara cu cei mai arătoși bărbați și femei din întreaga lume. Femeile din această țară sunt literalmente uimitoare, potrivit dr. Prem, care le descrie ca fiind înalte, zvelte, blonde cu ochi albaștri, inteligente, prietenoase și extrem de educate.

De asemenea, acesta a mai spus că Thailanda poate fi cunoscută pentru natura, cultura și ospitalitatea sa, dar și pentru femeile frumoase, prietenoase și romantice.

Dr. Prem este autor și editor renumit de ghiduri turistice și de dezvoltare personală, el conducând și o rețea de 50 de website-uri care atrag milioane de cititori din întreaga lume.

Sursa: agerpres.ro

„Mami, ce e ăla din apă? Se mișcă în spatele casei!” Toți au fost în stare de ȘOC când au văzut ce FIINȚE dau târcoale l... Zodiile care se îndrăgostesc instant! Nativii aceștia nu rezistă și iubesc încă de la prima vedere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x