Antena Căutare

Ce se întâmplă dacă pui CEAPĂ în șosete înainte să te culci. EFECTE UIMITOARE!

 Tălpile picioarelor sunt legate de organele interne. Punctele de pe talpă au o legătură corespunzătoare unei anumite părți a corpului. Pentru că de multe ori purtăm pantofi, aceste puncte sunt rareori stimulate, ceea ce înseamnă că circuitele electrice sunt de multe ori în stare latență.

Tălpile picioarelor sunt legate de organele interne. Punctele de pe talpă au o legătură corespunzătoare unei anumite părți a corpului. Pentru că de multe ori purtăm pantofi, aceste puncte sunt rareori stimulate, ceea ce înseamnă că circuitele electrice sunt de multe ori în stare latentă.

Puteți deschide aceste căi și să ajutați la purificarea organelor interne chiar în timp ce dormiți.

Ceapa și usturoiul sunt cunoscute că fiind legumele extrem de puternice în luptă împotrivă microbilor și bacteriilor, atunci când sunt aplicate local. O modalitate de a purifică organele în timp ce dormiți este de a ține o felie de ceapă în șosete până dimineață.

Pasul 1: Se tăie o felie de ceapă. Trebuie să va asigurați că acesta este o ceapă organică, astfel încât să nu țineți pesticide pe picioare toată noaptea.

Pasul 2:
Se pune ceapă în șosete, pe talpă.

În timp ce dormiți, proprietățile de vindecare ale ceapă vor fi absorbite de picioare, stimulând toate aceste puncte de pe picioare care sunt legate de organele interne.

Așadar, sângele va fi purificat. Acidul fosforic din ceapă va fi absorbit și va purifică sângele. Mai mult, bacteriile și germenii vor fi uciși, iar picioarele vor mirosi mai bine datorită faptului că toxinele și substanțele chimice vor fi eliminate.

Sursă: Revista Felicia

Premieră istorică! Mark Zuckerberg va fi LIVE, pe Facebook, cu astronauții de pe Stația Spațială Internațională... A încercat să prindă un păianjen URIAȘ, dar ce a pățit îi putea aduce sfârșitul - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x