Antena Căutare

Luna IUNIE vine cu suprize mari pentru Peşti şi Raci! Ce rezervă astrele celorlalte zodii

Vara se apropie cu paşi repezi, motiv pentru care astrologii s-au pus pe treabă şi au realizat horoscopul lunii iunie. Află şi tu ce ţi-a pregătit CIREŞAR

Vara se apropie cu paşi repezi, motiv pentru care astrologii s-au pus pe treabă şi au realizat horoscopul lunii iunie. Află şi tu ce ţi-a pregătit CIREŞAR

Berbec

Nativii din această zodie vor trece printr-o perioadă grea în luna iunie 2016. O serie de probleme vor apărea pe plan personal, probleme care te vor da peste cap și îți vor afecta și activitatea profesională asta pentru că vei fi mereu pusă pe ceartă și nemulțumită.

Fă tot posibilul pentru a-ți controla emoțiile, nu judeca oamenii fără a le da o șansă și renunță la ideile preconcepute. Este adevărat, treci printr-o perioadă grea, dar nu este nimic obligat să îți suporte ieșirile nervoase.

Taur

Luna iunie este luna în care Taurii au încredere în ei înșisi şi vor reuși deci să obțină mai tot ce își doresc. Indiferent de obstacolele ce se ivesc, aceștia nu se abat de la drumul lor și nu se lasă deloc descurajați. Acestora le revine dorința de a cuceri lumea și sunt sufiecient de determinați încât să reușească.

Pe plan sentimental se vor produce schimbări, însă nu unele fundamentale. Nimic din ce se va întâmpla nu te va surprinde, pentru că astrele te susțin și vei face față oricărei situații, indiferent de natură sa. Dacă se întâmplă să te desparți de partenerul de viață, atunci ești deja pregătită pentru asta pentru că știai că acesta este următorul pas, te așteptai.

Gemeni

Luna iunie va fi una minunată pentru nativii din zodiac Gemeni. Aceștia se vor simți bine orice ar face și în compania oricui s-ar afla, ceea ce este un lucru minunat. Cei din jur vor încerca să te provoace și să scoată ce e mai rău din tine, însă pur și simplu nu le merge.

Ai o atitudine pozitivă, care te ajută să faci față cu bine oricărei situații. Important este să îți păstrezi coloana vertebrală și să nu uiți cine ești. Luna iunie este luna în care trebuie să acorzi mai multă atenție propriei persoane și trebuie să te relaxezi mai mult.

Rac

Luna iunie este, mai mult ca sigur, luna nativilor din zodiac Rac. Aceștia vor obține absolut tot ce își doresc, fără prea mare bătaie de cap. Succesul tău va trezi invidii în rândul oamenilor din jur așa că să nu te surprindă dacă vei observa reacții ciudate din partea acestora.

Energia ta pozitivă nu va face altceva decât să te protejeze de răutatea celor din jur. Bucură-te de ceea ce ți se întâmplă fără să te gândești prea mult la părerile altora. Cu toate că e bine să ai încredere în tine, nu uita că nu trebuie niciodată să îți subestimezi adversarul.

Leu

Prima lună de vară îi este favorabilă Leului. Oportunităţi unice îţi ies în cale iar astrele te înzestrează cu resurse uimitoare pentru a le face faţă. Dar nu toate lucrurile merg bine, spre finalul săptămânii vei fi expusă unei furtuni emoţionale care te va aduce un pic cu picioarele pe pământ.

Există posibilitatea de a intra în depresie, nu va fi de cursă lungă dar te va zăpăci un pic. Pentru a evita lucrul acesta, e musai să încerci să-ţi stăpâneşti firea şi să-ţi controlezi propriile dorinţe.

Fecioară

În luna iunie vei întâmpina mai multe greutăţi, care îţi vor răscoli un pic sfera emoţională, lăsând restul aspectelor pe plan secund. Din păcate, circumstanţele se arată nefavorabile, viaţa ta amoroasă va primi "bonusuri" bizare, pe care îţi va fi greu să le depistezi.

Pe de o parte, sunt şanse mari să te desparţi de partener, pe de alta, harta ta astrală spune că îţi vei întâlni sufletul pereche în prima lună de vară. Per total, nu va fi o lună "neagră", vor fi şi aspecte pozitive, dar numai tu le poţi pune în valoare, în funcţie de cum gestioneazi situaţiile cu întorsături neaşteptate.

Balanţă

Pentru nativii din Balanţă, luna iunie se traduce printr-o etapă armonioasă a vieţii, poate cea mai echilibrată şi senină perioadă din tot anul.

Astrele se aliniează favorabil pentru tine în prima lună de vară şi singurul capitol unde vei întâmpina mici greutăţi este cel al iubirii.

Scorpion

Scorpionul e nativul cel mai mult infuenţat de activitatea astrelor luna aceasta. Poziţia lui Marte în harta ta astrală vorbeşte de aspecte care mai de care pozitive, cu toate că oamenii din jurul tău vor parcurge episoade negative.

În consecinţă, vei fi obligată să preiei cârma mai des, să fii un lider atât ideologic, spiritual cât şi faptic.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetătorului vor trece în luna iunie printr-o serie de evenimente interesante şi vor avea şansa să ducă la bun sfârşit o serie de proiecte pe care le-au început odată cu intrarea în 2016.

Prima lună de vară îi va permite să rezolve în mod favorabile orice situaţie care nu i-a dat pace nativului până acum, iar astrele vor avea grijă că dezvoltarea lui să fie una lină de acum înainte. E vital să lucrezi luna aceasta pentru îndeplinirea ţelurilor, întrucât astrele sunt de partea ta! Mergi în direcţia dorită, fii vigilent, dar nu te strofoca prea mult.

Capricorn

Nativii din zodia Capricornului nu trebuie să se culce pe o ureche în luna iunie, chiar dacă astrele sunt de partea lor în mod evident.

O serie de decizii şi consecinţele acestora vor pica fix pe umerii nativilor din zodia Capricornului, însă în rest, va fi o perioadă stabilă şi liniştită.

Vărsător

În luna iunie, Vărsătorii vor avea parte de multe probleme şi situaţii pe cât de pline de ambiguitate, pe atât de dificile, mai ales pe plan profesional. Nu sunt situaţii imprevizibile, însă, şi nici situaţii pentru care să nu se poată pregăti temeinic.

Consecinţele acestor situaţii pot fi prevăzute dacă nativul este extrem de precaut. Important este ca Vărsătorul să nu se îndoiască de propriile decizii şi să îşi păstreze calmul, chiar dacă lucrurile iau o întorsătură negativă.

Chiar dacă vor avea parte de eşecuri pe un anumit plan, Vărsătorii vor avea în egală măsură succes într-o altă arie a vieţii.

Peşti

În luna iunie, Peştii vor avea parte de o perioadă pozitivă din ciclul vieţii lor, chiar dacă nu va fi vorba de evenimente majore la locul de muncă sau în sfera emoţională. Astrele îi vor asigura nativului o predispoziţie către perfecţiune.

Peştii vor înţelege şi vor realiza multe în această perioadă, vor avea parte de echilibru şi vor uita de probleme. Este o perioadă extraordinară, prin care nativii nu vor mai trece prea curând. Aşadar, nu rata ocazia pe care astrele ţi-o oferă!


Spectacol! Sirtaki, dans de cartea recordurilor pe plaja din Constanţa! Peste șase mii de oameni au dansat la malul mări... Și tu ai ochii obosiți? Remediul e atât de simplu și fiecare gospodină îl are la îndemână!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x