Antena Căutare

O studentă la medicină a ajuns direct pe patul de spital după o vizită la salonul de înfrumuseţare. Ce a păţit fata

Andrea Gulyas a povestit că o angajată nouă a unui salon pe care-l frecventează de trei ani a opărit-o pe picioare, în zona coapselor, în timpul unui tratament facial.

Andrea Gulyas a povestit că o angajată nouă a unui salon pe care-l frecventează de trei ani a opărit-o pe picioare, în zona coapselor, în timpul unui tratament facial.

Angajata, care lucra doar de o lună la salonul respectiv, i-a recomandat un tratament cu un dispozitiv de vaporizare.

”Încă de la începutul operaţiunii i-am atras atenţia că din recipient curge apă fierbinte şi m-a stropit. A recunoscut că nu a strâns suficient capacul, dar spre finalul tratamentului, recipientul a explodat, iar apa fierbinte s-a scurs pe picioarele mele”, povesteşte Andrea pe site-ul arq.ro.

Tânăra este acum sub tratament la domiciliu şi mai are nevoie de îngrijiri câteva săptămâni.

”Dincolo de stresul provocat de dureri şi tratamente, mai este şi riscul de a rămâne cu cicatrice. Voi solicita un certificat medico-legal, pentru că intenţionez să o dau în judecată pe angajată. Consider că doar aceasta este vinovată. Reprezentanţii firmei s-au comportat cu profesionalism în toţi anii în care am mers la acest salon şi mi-au acordat primul ajutor imediat după incident”, a declarat victima.

Vei plânge și tu! Mai ceva ca în filme! Un veteran de război și-a regăsit marea iubire după 70 de ani... A cheltuit 14.000 de dolari pe rochii pentru a arăta ca şi prinţesele Disney. Cum arată acum femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x