Antena Căutare

S-au cunoscut în copilărie, iar după 22 de ani s-au căsătorit. Povestea de iubire pe care o trăieşti o dată în viaţă

Ei sunt cei pentru care zicala "au fost născuţi pentru a fi împreună" pare să fie inventată.

Ei sunt cei pentru care zicala "au fost născuţi pentru a fi împreună" pare să fie inventată.

Zoe Gustini şi Matt Zoina au participa împreună la o nuntă când aveau 5, respectiv 6 ani iar după 22 de ani au participat la propria lor nuntă.

Zoe Gustini şi Matt Zoina sunt prieteni de familie încă de când erau mici. Cei doi au participat împreună la o nuntă, el a fost băieţelul care ducea verighetele, iar ea fetiţa care arunca petalele de flori înaintea miresei. La acea vreme aveau cinci, respectiv şase ani. După 22 de ani cei doi au avut parte de propria lor nuntă alături de peste 180 de invitaţi.

Brigitte Bardot, o aventurieră! Actrița a avut cel puțin 100 de iubiți și iubite, patru soți și tot atâtea tentative de sinucidere!

Zicala "sunt făcuţi unul pentru celălalt" este foarte adevărată când vine vorba despre Zoe Gustini şi Matt Zoina de 26, respectiv 27 de ani.

Cei doi sunt împreună de 8 ani şi se cunosc de peste 20 de ani

După ce au participat împreună la nunta unei rude a băiatului, Zoe a simţit mereu că Matt este cel alături de care va îmbătrâni: "Mă uitam la pozele din acea zi şi îmi doream foarte mult să mă mărit şi eu. Să am propria mea nuntă", a spus Zoe.

Iubirea face înconjurul lumii! Valentin era un preot care a încălcat regulile romanilor și a căsătorit, în secret, numeroase cupluri!

"Cred foarte mult în soartă. Matt este sufletul meu pereche şi o parte din mine a sperat mereu că vom fi împreună până la urmă", spune emoţionată fata. "Părinţii noştri vorbeau des despre această posibilitate şi mi-am dorit mereu să fie adevărat".

Matt este foarte timid şi nu am aşteptat să mă abordeze el. A făcut rost de numărul lui de telefon dar pentru că presiunea rudelor era foarte mare, nu l-a mai sunat. Soarta i-a adus împreună într-un club.

"L-am văzut pe Matt în faţa clubului cu un zâmbet imens pe faţă. Când m-a văzut şi el mi-a făcut cu mâna foarte fericit. Am alergat la el şi ne-am sărutat. A fost primul nostru sărut şi a fost incredibil".

Marin Preda, “cel mai iubit dintre pământeni” şi povestea lui de dragoste unică în literatura română... TEST! Descoperă-ți punctele forte și punctele slabe pornind de la nuanța ochilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x