Antena Căutare

Zodia care nu suportă minciuna! O minți, o pierzi pentru totdeauna!

 Zodia care nu suportă minciună este una dintre cele mai maleabile dintre cele 12 semne. Vezi de ce nu suportă să o minți și mai ales cum te lasă să o faci. 

Nu suportă minciuna, iar dacă îi minți, riști să îi pierzi pntru totdeauna. Da, este semnul zodiacal cel mai maleabil! Vezi de ce nu suportă să-l minți și mai ales cum te lasă să o faci.

Nu îi place să îi îndrugi gogoși. Nu vrea să îi spui lucruri neadevărate despre el. Vrea să fii sincer atunci când te întreabă cum îi stă cu anumite haine sau mai ales dacă are dreptate într-o problemă pe care ți-o expune în cel mai natural și sincer mod cu putință.

Este șarmant și toată lumea îl adoră încă de la prima vedere. Este nativul despre care ai senzația că poate fi ușor prostit. El te lasă să îl minți că să vadă ce urmărești, care este scopul tău, în ce mod vrei să profiți de pe urmă lui. Poate părea superficial la prima vedere, însă nu este așa.

Nu îi place să le arată celorlalți că are o gândire profundă. Vrea să o facă pe prostul pentru a obține informațiile de care are nevoie. Este una dintre cele mai bune strategii de supraviețuire pe care o poate avea o persoană. Nativul Geamăn este foarte comunicativ și asta lasă impresia că îl poți minți oricând la orice oră. Este o persoană împrăștiată, dar această este ordinea în care poate obține lucruri.

Cât de mult îți poți ține respirația sub apă? Un spaniol a bătut orice record... Un bătrân din Anglia a făcut o descoperire inedită: o coroană din aur, veche de 2000 de ani! "Nu m-am aşteptat să f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x